11 mar. 2013

Un weekend cultural la Paris !     Am avut parte de ceea ce am numit un ,,weekend plin" de relaxare pentru suflet !
     Sambata seara am ales sa mergem din nou sa vedem piesa de teatru ,,La fille de l'Arc en ciel" si pot spune ca m-am bucurat tare mult sa revad piesa si o sala plina de oameni incantati. Duminica 10.03, a fost ultima reprezentatie programata de catre artista Marcela Motoc Aguessy la Theatre de l'Orme, pentru aceasta perioada, si dupa cum am citit pe pagina spectacolului prestatia artistei a fost un real succes. 
        Sper din tot sufletul ca acesta sa fie doar un inceput pentru ,,La fille de l'Arc en Ciel" la Paris si piesa sa fie jucata mult timp de acum incolo, caci oamenii au nevoie de aceasta ,,hrana pentru suflet", acesta fiind sentimentul pe care mi l-a lasat in suflet si despre care am scris mai mult aici.

Munca unui artist deosebit se masoara in aplauze si sentimentele lasate in sufletele spectatorilor.

  Aseara am dat curs invitatiei celor de la Zburrrd si cafedesroumains si am mers sa sarbatorim venirea primaverii prin muzica la Café de Paris. Concertul  Printemps en musique (musiques du monde) a fost organizat de catre organizatia ADERF - Asociatia studentilor si doctoranzilor romani in Franta si poate fi descris ca un eveniment reusit ce a avut loc cu sala plina full. Au fost unele mici probleme la inceput legate de compatibilitatea sistemelor de sonorizare, insa s-au rezolvat toate si ne-am bucurat de calitatea muzicii lor, atmosfera din sala fiind foarte placuta*
       Cei de la Zburrrd s-au ocupat de ,,dotarea" tuturor spectatorilor cu ale noastre frumoase Martisoare, vestitoare de primavara, iar voia buna a fost prezenta pe toata durata evenimentului.
Martisoare zburrrdalnice ;)
    Iepurasul a venit foarte devreme anul acesta. ;)

       Tin sa multumesc celor de la ADERF pentru aceasta initiativa frumoasa si pentru invitatiile speciale pe care ni le-au oferit la inaugurarea celei de-a 33-a editii a Salonului International de Carte de la Paris ce se va desfasura intre 22 si 25 martie si la care Romania este invitata de onoare.
        Am incredere ca va fi ceva deosebit, iar tara noastra va trece cu brio acest ,,test", caci avem atat de multe lucruri pozitive de aratat si atat de multi oameni deosebiti. Va fi o mare onoare sa fim prezenti la acest eveniment important !


*voi reveni cu mai multe poze si filmare video, dupa ce voi intra in posesia link-ului ;)