18 mar. 2011

Reply > la e-mail ,,IN ATENTIA DOMNULUI PRIMAR ! Scrisoare deschisa din 17.03.2011, ora 1:05 AM

https://extranet.apulum.ro/default.aspx
       Azi 18.03.2011, mi-am ridicat de la sediul Primariei Mun. Alba Iulia (str. Calea Motilor, Nr. 5A, Birou Informatica-camera 20) parola de acces la E-functionarul Primariei Alba Iulia.
       In urma e-mailului pe care l-am trimis în data de 17.03.2011, ora 1:05 AM, pe adresa  Primariei Alba Iulia,  am primit in data de 17.03.2011 (ora 11.22 AM) un raspuns foarte prompt atat din partea purtatorului de cuvant al primariei, cat si din partea unui reprezentant din cadrul biroului de informatica (ora 08:19 AM).
      Pentru informarea obiectiva a cititorilor acestui blog, am ales sa postez aici raspunsurile primite, in ordinea primirii lor :
      1. ora 08:19 AM :
      ,, Buna dimineata,
      Pentru a va ridica parola de acces aferenta contului care l-ati solicitat prin portalul Primariei, trebuie sa va prezentati la sediul Primariei, Calea Motilor nr. 5A, Birou Informatica (camera 20).
      In mesajele primite la crearea contului este specificat faptul ca trebuie sa va prezentati la sediul Primariei pentru a va ridica parola, nu la Directia de Taxe si Impozite Locale, iar daca ati primit in vreun mesaj aceasta informatie, va rog sa ne semnalati si o sa corectam eroarea.
      Referitor la link-ul catre portal, adresa corecta este : https://extranet.apulum.ro/default.aspx ,daca doriti sa faceti publica in continuare aceasta adresa prin intermediul retelelor de socializare.
     Va multumim si va asteptam sa va ridicati parola.


Dragoescu Rodica,
Inspector Birou Informatica
Primaria Alba Iulia
Telefon: 0258 817478
e-mail: rodica.dragoescu@apulum.ro    ''

  2. ora 11:22 AM :


    ,, Va multumesc mult pentru sesizare si promit ca voi face tot ce imi sta in puteri pentru ca o astfel de situatie sa nu se mai repete. In cazul in care se va repeta voi lua masuri drastic.
                                Mircea Hava ''

Mihai Coser, 
Sef Cabinet
Primaria Alba Iulia
e-mail : mihaicoser@apulum.ro       ''


        Consider ca atunci cand cetatenii sunt bine informati, activitatea din institutiile statului se poate desfasura mult mai usor, iar implementarea sistemului e-Functionarul nu poate fi decat benefica pentru toti cetatenii acestui oras minunat.
        Pentru moment ma declar multumit de promtitudinea si profesionalismul cu care am fost tratat. Sunt încântat de faptul că am primit răspunsul atât de prompt şi mă bucur să văd că nu am întotdeauna dreptate.         Simedru Claudiu Traian
Trimiteți un comentariu