19 feb. 2011

România trece la următorul nivel

Articol postat pe http://www.facebook.com/thesimexboy, in sectiunea notiţe la 15.02.2011 H-12:45

Dacă cumva este adevărat, ceea ce a apărut în jurul orei 11.00 pe televiziuni: Vreau să ADUC OMAGIUL MEU, domnului Vasile Marica, cel care dacă a reuşit să facă toate aceste lucruri, "fără şcoală", poate să fie considerat un ADEVĂRAT GENIU AL TIMPURILOR NOASTRE. Înseamnă că a dat dovadă de acea ,,INTELIGENŢĂ NATIVĂ" şi a descoperit că şcoala vieţii l-a învăţat să folosească ştiinţa manipulării în folosul lui, în momentul când a mai descoperit şi că: ,,dacă cumva există în instituţiile statului oameni incompetenţi, ajunşi în funcţii pe criterii de nepotism, el se poate folosi de ei, pentru a face avere''.
Dacă este adevărat, îmi este frică să mă gândesc că ar putea exista şi alţii ca el. Nu de alta, dar ar însemna că filmul X-MEN , ar fi fost făcut după fapte reale. :)))
Deoarece aveţi mijloacele necesare pentru a face cunoscute opiniei publice, anumite aspecte legale privind codul penal, vă propun o mică campanie, care sună aşa (puteţi modifica) :

,,Dumneavoastră ştiţi ce este AUTODENUNŢUL - potrivit codului penal ? ''
- campania va fi destinată publicului larg, dar cu precădere: oamenilor angajaţi la stat şi nu în ultimul rând ,,micilor corupţi" - dacă cumva există aşa ceva în România, ceea ce eu personal ,,nu cred".

Cred că este mult mai uşor decât o campanie de genul :
,,Un viitor mai bun : Susţine construirea celui mai performant şi luxos penitenciar din Europa, - DESTINAT PERSOANELOR CONDAMNATE PENTRU INFRACŢIUNI DE CORUPŢIE"
- Solicit, dacă vă stă în putere, să adunaţi toţi ,,analiştii'', de toate tipurile şi să analizaţi la secundă, informaţiile audio-video, apărute pe postul de televiziune Antena 3, începând cu startul conferinţei de presă de azi, până la momentul când se încheie dreptul la replică al domnului Vasile Marica.
Vă mulţumesc. În cazul în care consideraţi acest mesaj drept SPAM, vă invit să-l ştergeţi şi îmi cer scuze pentru disconfortul creat.
Închei acest mesaj, cerându-mi scuze şi pentru eventualele greşeli gramaticale şi cu speranţa că ROMÂNIA POATE SĂ TREACĂ LA URMĂTORUL NIVEL.

Acest text poate fi considerat atât pamflet, cât şi drept la opinie personală a numitului Simedru Claudiu Traian..
Trimiteți un comentariu